Ansökningsperiod pågår!

Nu har Toleransprojektet träffat 22 klasser med elever i årskurs 8 på totalt sex skolor i Nyköping. Vi har besökt Fokusskolan, Vittra, Nyköpings Enskilda grundskola, Nyköpings högstadium, Mikaeliskolan och Nyköpings friskola. Det har varit hektiskt och härligt! Vilket stort och fint intresse eleverna visat.

Nu pågår ansökningsperioden och den avslutas på fredag 8 oktober. Efter det startar vårt svåraste arbete – att bland ansökningarna välja ut de 50 elever som vi har plats för i Toleransprojektet. Vi vet hur mycket tankar, känslor och mod som ligger bakom varenda ansökning.

Den här filmen har eleverna fått se för att lättare skapa sig en uppfattning om vad Toleransprojektet handlar om:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.