Återträff på Söra!

När det bara var timmar eller några dagar kvar tills eleverna i årskurs 9 skulle flyga ut ur högstadiets värld hade vi återträff med förra årets toleranselever på Söra. Det var välbehövligt!

Äntligen fick vi vara tillsammans igen och äntligen fick vi gå in i vår känsla av att trots att det var längesedan vi sågs, så hittar vi tillbaka till gemenskapen snabbt.

Vi började med den obligatoriska ordflätan. Sedan ägnade vi oss åt lekar, åt pizza, hade frågesport på kluriga detaljer från tiden i Toleransprojektet och tävlade i att göra längsta linjen – av kläder, prylar, sig själva – samt hitta föremål på bokstäverna i ordet T I L L S A M M A N S. Vi klämde i oss några bullar, chokladbollar och kakor också.

Det kändes också fint att få koll på vad alla är på väg mot för utbildningar i höst. Många stannar i stan men vissa flyger iväg längre bort, till elevhem på andra orter och till andra städer.

Kvällen avslutades med ännu en ordfläta där ord som ”tacksam”, ”roligt”, ”trevligt” och ”på riktigt” hördes innan vi sa hej då i den vackra junikvällen.

Nu önskar vi alla våra elever i 9:an en fin och minnesvärd skolavslutning och en ljus och hoppfull framtid. Vi finns alltid här för er! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.