Toleransprojektets utställning i Stadshuset

Det har blivit lite av en tradition att utställningen om året med Toleransprojektet står i Stadshuset i Nyköping.

Under resten av maj och hela juni kan ni komma till Stadshusets foajé och se elevtexter, foton och skapelser som kommit till under våra undervisningsdagar på Söra och under resorna till Förintelsens minnesplatser i mars.

Genom utställningen får man en inblick i hur eleverna tänkt, känt och utvecklats genom att möta frågor om identitet, människovärde, mod, kärlek, hat och utanförskap. Men också hur mycket kunskaper de fått om Förintelsen som begrepp och omvälvande händelse i vår nära historia.

Läs nyheten om både utställningen och elevernas avslutning på kommunens hemsida här.

Varmt välkomna in i Stadshuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.