Ansökningar och besked!

Det kom in 125 ansökningar till Toleransprojektet inför läsåret 2023-24! Vi känner stor glädje och tacksamhet över att så många 14-åringar har tagit mod till sig och skrivit fina motiveringar och sett till att vårdnadshavarna skrivit under. Det är stort.

Eftersom vi bara har en grupp i år har urvalsprocessen varit svårare än någonsin. Vi önskar att varenda unge kunde få en plats! Men nu är gruppen klar och antagningsbeskeden på väg ut till alla elever. Man får ett besked som antingen säger att man har fått en plats eller att man inte har fått en plats utan är reserv om någon skulle tacka nej.

Nu närmar sig Toleransprojektets första träff och under denna vecka besöker ledargänget skolorna och träffar de elever som ska få vara med om allt roligt, viktigt, lärorikt och spännande som Toleransprojektet innebär.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.