Toleransprojektet i Prideparaden!

I våras tog vår toleransambassadör Amanda initiativ till att arrangera Nyköpings Pride 2023. Tillsammans med flera föreningar, t.ex Ung Kraft och Nyköpings Arenor, såg hon och hennes arbetsgrupp bestående av unga eldsjälar till att Nyköping fick en fantastisk Pridefest som gick av stapeln lördagen den 19 augusti under evenemanget ”Park till park”. Ett av inslagen var en färgsprakande och kärleksfylld Prideparad.

Toleransprojektet deltog såklart med banderoll, elever och ledare, samt vuxna som på olika sätt har deltagit i Toleransprojektets sju genomförda år. Vi dansade fram i paradtåget och visade med vår närvaro vår helhjärtade och självklara inställning: kärlek är vackert i vilken form den är kommer! Varje människa har rätt att älska och älskas utan risk för hat, hot och diskriminering.

Vi hoppas att Pride 2024 blir lika festligt och glädjefyllt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.