Sommarhälsning!

Ett märkligt Toleransprojektsår är till ända och sommarledighet väntar. Innan ledarna tar på sig strandsandaler och solhatt vill vi önska alla er oss följer oss på bloggen och i andra forum en fin sommar.

Det började så bra med alla nya elever i oktober. Men i november blev det pandemistopp och sedan dess har det mesta av vår verksamhet skett via de digitala kanalerna förutom de elevmöten vi haft under vandringar på stan och i samband med Förintelsens minnesdag i januari. Flera Instagramaktiviteter har fått enorm respons i form av såväl nyårsönskningar, kärleksfulla handlingar, skapande kring ensamhet och gemenskap, ljuständning och nu senast bidrag till en demokratitävling.

I augusti startar vi med en (förhoppningsvis, för det är ju aldrig helt säkert att lova saker i dessa tider) återträff med förra läsårets toleranselever. Vi hade planer på en sådan återträff nu i juni, men insåg att det inte kändes helt rätt ur smittsynpunkt.

Toleransprojektet lever och kommer att samla ny energi inför kommande läsår då vi hoppas på massor av nya elever och spännande upplevelser – tillsammans!

Ta hand om er och glad sommar! <3
/Malin, Ola, Maja, Markus, Jeanette & Crille

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.