Skattjakt och senaste pausläget

God fortsättning till er alla! Julledigheten är snart slut och Toleransprojektet har för att skapa lite aktivitet under lovet haft en skattjakt igång. Virkningar i glada färger har satts upp på olika ställen i stan och ledaren Markus har gett ledtrådar om var. Den som först hittat virkningen, fotat den och skickat in har vunnit ett presentkort på 200 kr att handla för i någon av Nyköpings butiker. Fyra skattjakter har genomförts, den sista återstår.

När det gäller Toleransprojektets pandemipaus är den ju helt beroende av hur det allmänna smittläget i samhället ser ut. Eftersom smittspridningen fortfarande är stor och vi alla måste fortsätta att hålla avstånd och undvika nya kontakter måste Toleransprojektets paus fortsätta. Det är tråkigt men helt nödvändigt under rådande omständigheter. Nya beslut från politiker och chefer kommer i början av februari. Under tiden fortsätter vi ledare att hålla kontakt med elever och vårdnadshavare.

Ta hand om er och håll ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.