Toleransprojektet tar pandemipaus

Med anledning av coronapandemin och de lokala restriktioner som från och med förra veckan och fram till och med 26 november gäller i Nyköping och Sörmland måste tyvärr Toleransprojektet göra ett uppehåll i sin verksamhet. Beslutet är taget i samråd med chefer och ansvariga politiker. Toleransprojektet ligger vid sidan om ordinarie skolverksamhet och omfattas därför inte av samma regler som vanliga skolan.

Toleransprojektet blir på det här viset delaktiga i att ta ansvar för samhället och en minskad smittspridning. Uppehållet gäller till och med 26 november. Beroende på hur smittläget ser ut och vad regionen beslutar därefter, kan uppehållet förlängas eller upphävas.

Detta känns naturligtvis jättetråkigt eftersom vi så nyligen påbörjat vår undervisning och för att vi ledare redan känner att grupperna utvecklats och gemenskapen börjat byggas. 

Fortlöpande information kommer att sändas ut, i första hand till elever och vårdnadshavare.

Tillsammans tar vi ansvar. Vi kommer dock att sakna våra fina elever väldigt mycket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.