Nu pågår Toleransprojektets ansökningsperiod!

Toleransprojektets tredje år är verkligen igång! Under en vecka har vi träffat runt 560 elever i sammanlagt 21 klasser på 5 olika högstadieskolor i Nyköping – Vittra, Nyköpings friskola, Mikaeliskolan, Fokusskolan och Nyköpings högstadium. Vi är imponerade av det fokus och den fina inställning eleverna och deras lärare och övrig personal som lyssnat har haft.

Eleverna har fått prova på hur vi inom Toleransprojektet arbetar med en berättelse och de har fått veta vad vi ägnar undervisningsdagarna på Söra åt och hur man ansöker till en plats i projektet. De har också sett denna film:

Nu pågår ansökningsperioden fram till torsdag 6 september. På tisdag 4 september kl 18.00 i miniaula 1 på Nyköpings högstadium, Alpha är intresserade föräldrar välkomna till en information om Toleransprojektet. Ingen föranmälan behövs.

Nu håller vi ledare tummarna för att många elever i åk 8 är modiga och tar chansen att söka till Toleransprojektet! /Maja (073-7737392), Ola (073-4268812) & Malin (073-7737470)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.