Ledare i Södermanlands Nyheter och utställning i Stadshuset

Avslutningskvällarna för två veckor sedan värmer fortfarande hjärtat och vi Toleransprojektledare saknar redan alla våra toleransambassadörer mycket! Vi har ju delat så mycket under ett hektiskt och spännande år.

Några dagar efter avslutningskvällarna publicerades också en väldigt fin och positiv text på Södermanlands Nyheters ledarsida. Texten lyfte fram alla de olika positiva värden Toleransprojektet kan främja – för enskilda ungdomar och för ett helt samhälle. Ledaren kan läsas här.

Det var också väldigt roligt att få bära in vår utställning i Stadshuset i Nyköping förra veckan – så att många kan läsa elevernas texter och se bilder och skapelser från året med Toleransprojektet. Utställningen finns i Stadshusets foajé och dit är alla intresserade varmt välkomna!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.