God Jul och Gott Nytt År!

Nu har halva Toleransprojektetstiden gått och vi byter år. 2023 väntar nya teman, ännu mer gemenskap och kunskaper och – en resa till Polen!

Nästa gång vi träffar eleverna är 11 (grupp 1) respektive 12 januari (grupp 2). I januari har vi också föräldramöten inför resorna till Polen, närmare bestämt onsdag 25 januari på Alpha, Nyköpings högstadium. Dessutom har Ung Kraft utlovat ett pulkarace vid Vallarna 9 januari (håll tummarna för snö)!

Vi önskar alla årets elever, tidigare elever, vårdnadshavare, skolpersonal och andra som följer, peppar och ger kärlek till Toleransprojektet en God Jul och ett Gott Nytt År. Ha ett fint lov och ta hand om er!

Ledarna Jeanette, Ola, Martin, Peter och Malin. På bilden saknas våra finfina kollegor i Ung Kraft, Nenne och Emma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.