Toleransprojektet i SVT Sörmland

I samband med Toleransprojektets avslutningar hörde SVT Sörmland av sig och ville komma och träffa några av eleverna för en intervju. Det var egentligen inte alls själva avslutningarna de var intresserade av utan att höra mer om hur Toleransprojektets elever utvecklats vad gäller framför allt kunskaper och skolrelaterade saker.

Tre modiga och kloka elever – Talal, Ebba och Loke – ställde upp för intervjun och de gjorde alla fantastiskt fina insatser. Här finns det längre tv-inslaget, där också projektledare Ola är med. Här kan du se det kortare inslaget från webben .

Roligt att Toleransprojektet lyfts fram som ett gott exempel på skolutveckling!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.