Toleransprojektet och Musikhjälpen 2018

En av alla fina fördelar med Toleransprojektet är att det kan fungera som en plattform för initiativ och engagemang av olika slag.

Ett nytt initiativ är att en grupp toleransambassadörer redan nu i oktober har startat en insamling till Musikhjälpen 2018. Årets tema i Musikhjälpen är ”Alla har rätt att funka olika” och insamlade pengar går till barn och unga som på grund av krig och liknande övergrepp blivit skadade för livet och nu lever med olika funktionshinder – ofta i länder där deras möjligheter att få hjälp är begränsade.

Från och med nu och fram till 16 december kommer insamlingen att pågå. Alla som vill får vara med – både toleranselever från tidigare år och nuvarande elever – och alla initiativ är välkomna! I år sker den direktsända dygnet-runt-sändningen på P3 och SVT från Lund 10-16 december.

Mariam och Molly är två av initiativtagarna till Toleransprojektets insamling till Musikhjälpen 2018.

Redan inom kort ska några av eleverna rita porträtt av folk på stan och göra ansiktsmålningar på barn. Men det finns ju massor av roligt man kan hitta på: sälja kakor och andra bakverk, tvätta bilar, sjunga, vara barnvakt, anlitas för ett föredrag om Toleransprojektet, gå ut med hundar, ordna ett luciatåg – bara fantasin sätter gränserna.

Vill du vara med och bidra? Vår insamlingsbössa kommer du till här.

Gå in och följ oss på Instagram: mh19toleransprojektet. Där kan man skicka ett DM och berätta om sitt initiativ/sin aktivitet.

Om du som förälder, släkting, bekant eller bara intresserad bloggföljare vill anlita någon eller några av Toleransprojektets elever till en aktivitet eller ett uppdrag som ger insamlingen en liten eller stor summa så hör av dig via Instagramkontot ovan, här i kommentarsfältet eller på mejladress: malin.matsson.flennegard@nykoping.se

Alla har rätt att funka olika – så stöd Toleransprojektets insamling till Musikhjälpen 2018!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.