IDÉGRUPPEN CREA FUTURA PÅ ONSDAG 28 JANUARI

Crea logga topp inbjud

********

På ONSDAG har vi ett nytt möte med Idégruppen Crea Futura. Nu är det stora saker på gång! Vår elgitarrlärare John kommer att berätta om nya studion och dess möjlighet för dig som går på musikskolan. Hur vill du använda studion, för eget material, för stöd i undervisningen, som kvitto på din framgång under din tid på musikskolan? Vi kommer prata lite om nya tekniker och kanske även snudda vid screenfilmning med musikvideos och andra ännu inte uppnåeliga mål som kan bli framtiden. John har jobbat med inspelning och faktiskt har vi hört några av hans skapelser i tv. Waaow! Men det finns fler saker på agendan, så en timme räknar vi med och vi hinner det vi hinner.

Så inbjudningar har gått ut till dem som brukar få, fler inbjudningar ligger i korridoren ifall du vill komma med i gruppen. Vi bjuder på något att tugga på medan du begrundar allt nytt som gruppen varit med om att önska och skapa.

Så hojta till om du vill vara med! Det finns hjärterum.. och vi ordnar stjärterum om det blir trångt! Vi ses alltså ONSDAGEN den 28 januari kl 16:30 i musikskolans lärarrum.

Vi ses!

Visa