Öppet Hus Information om lördagens ”Var, När och Hur”.

Var hittar du de olika aktiviteterna? Se nedan.

Rum 9½ till 13 har vi också musikprovning där vi bland annat har DJ-visning och prova på. Övriga kulturämnen har vi kring Högstadiet Omegas entré och foajé. Följ ballongerna.

Bra att veta!

Välkommen med din anmälan. Vi har lite kö på några ämnen, så vårt större intag av nya elever kommer att ske i höst. Men på vissa ämnen kan du få plats direkt.

Det kostar 700 kr per termin för äldre barn mellan 9-22 år. Yngre barn betalar bara 200 kr per termin.

I musik går man individuellt eller i mindre grupper om två eller tre elever. Då får man lite längre lektionstid. I övriga kulturämnen går man i grupper på ca 10 elever eller ibland mer.

De flesta kurserna är löpande över terminer och kräver ingen återanmälan vid ny termin. Man avanmäler sig på hemsidan senast vid terminsstart när man vill sluta. Några lekgrupper är tidsbegränsade. Det är Brasslek, Stråklek och Träblåslek.

Kulturskolan har sin verksamhet måndag till fredag, eftermiddagar och kvällar. Man kommer överens med läraren om en dag och tid som passar. Vid gruppkurser har man ofta ett par alternativa kurser att välja på. Kulturskolan följer oftast grundskolans läsårstider och har lov och studiedagar när grundskolan det.

Man får gå flera olika kurser på Kulturskolan. Är man fler i familjen får man automatiskt syskonrabatt från tredje fullprisämnet med halva priset (ex 700+700+350).

Anmäler du från dator har du Menyn till vänster, Anmäler du från mobil, får du scrolla längst ner i botten.

Välkommen och lycka till!