Ett Gott Nytt År önskar musikskolan

Det är nog inte med särskild sorg i hjärtat vi vinkar adjö till 2014 om man ser det ur ett globalt perspektiv.. men musikskolan är alltid en tröst i nöden och kan ofta vid sidan om vardagliga händelser leverera en del glädje i alla lägen.

Vi har haft flera fantastiska konserter med våra fantastiska elever.  Ni borde inte kunna så bra, men det kan ni! Snart kommer ett litet bevis på enskilda och gruppvisa ljusglimtar i vår trötta värld.

Skolan är ju något bra, och inlärningen är övning och motivation. Hittar men en kul grej att träna hjärnans inlärsningscentrum, kan det aldrig vara en nackdel när man sedan kommer till inte lika roliga saker som ska läras in, men att inlärningen då går av bara farten. Nu är det nytt år – och här kommer ett budskap från en artist som förolyckades alldeles för tidigt, ett annorlunda sound.. vad kunde ha blivit om han inte dog ung. New Year´s Prayer.

Feel no shame for what you are.. Join us in the streets where we don´t belong, you and the stars, throwing light. Fall in light, grow in light,

Det nya året kommer vi få igång den sedan länge planerade och ersatta studion. Det kommer att finnas flera rum som  är kopplade till ett system som  kommer kunna användas i flera processer. Allt från stora till små inspelningar. En utveckling som man inte ens vet vart det slutar.  Det har också smugit sig in en del underliga saker som Looping och elkontrabas, elfiol.. musikskolan börjar bli ett ställverk av kablar som parallell till det helt akustiska. Det är ju jättespännande att vi ser framåt.. långt framåt.  Vad kommer sedan, vad är nytt inom musiken.. kan vi vara där? Ja det är klart att vi kan, men inte bara.. vi värnar om det som varit också! Hantverket i musiken.. det analoga och akustiska.

Det finns mycket spännande där framme, men viktigast av allt är ändå DU!

God fortsättning på nya året och framtiden.