En ny vecka har börjat…

Fylld med möjligheter, arrangemang och aktiviteter 😍⛷🌞🏋️‍♀️🥨

Varje måndag får vi trevligt besök av Eva-Lena från väntjänsten. Hon sitter här framför ett härligt gäng som uppskattar och njuter av gemenskapen och underhållningen av högläsning. Just nu läser Eva-Lena ur boken ” Falska toner och söta vinbär”. Denna bok skildras med glimten i ögat och bjuder på värme och mys, precis som en härlig feelgood ska vara. Detta är en jättemysig bok, som jag varmt kan rekommendera. Det är fina miljöer, trevliga karaktärer, relationer och gamla familjehemligheter. 👏👏🤩

Idag är det lillördag och då bakas det rejält. Här är det avdelning 5D som gjort en gudomlig efterrätt💕👍😋

Och här har avd 4C bakat färgglada grottkakor. Små krispiga kakor som traditionellt kan fyllas med olika sorters sylt 😋🍪🍩

Nu börjar det sakta men säkert närma sig till att Myntans första vasalopp går av stapeln. Fredagen den 1mars klockan 14.00 står 45 åkare redo att ta sig från Sälen till Mora. Det kommer att bli kontrollplatser med vätskepaus ( Blåbärssoppa) och tilltugg, tipspromenad, värmande eldar, musik och prisutdelning. Varmt välkomna alla deltagare och även ni som vill heja på 👏🍌🥤☀❄💪

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *