Vardagsglädje och skratt…

Veckans höjdpunkter på Myntan 😍💕

På avd 5D har det bakats Silviakakor till eftermiddagskaffet 🥯☕

På avdelning 2A vankas det bullfest 🤗😋 Och från bullfest går vi till en annan fest 😍 Vi har nämligen bildat en kör på Myntan. Varannan onsdag träffas vi i restaurangen, vi sjunger, fikar och har det framförallt väldigt kul 🎵🤩👍

Kör fika måste man ha💕

Självklart hade även Godisgrottan öppet idag och det var full ruljans i kiosken idag 🍬🍡🍭🍿🍌

Idag fick man lite smått vårkänslor i kroppen, solen kom fram och värmde litegrann. Vintern går mot sitt slut och våren närmar sig. Så vad passade bättre en att Anitas blommor kom till Myntan med ännu mera vår i sikte 🌺🌞🌺 Carin siktade in sig på dem vackra tulpanerna 🤗

Med denna bild vill vi passa på att önska er alla en härlig och välförtjänt ledighet 🌞 Till er som jobbar i helgen, hoppas att även ni får en fin och skön helg och kom ihåg att ni gör ett fantastiskt arbete 😍

En kommentar till “Vardagsglädje och skratt…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *