Bli en del av en mäktig musikupplevelse

Star for Life in Concert är en fantastisk konsert för alla åldrar, med en stor kör med ungdomar från Nyköping, som sjunger tillsammans med artister från Sverige och Sydafrika.

Den 4 oktober kommer Star for Life till Nyköping och du kan vara med! Vi kommer att öva vid fyra tillfällen 11, 18 och 25 september samt 2 oktober. Du kan välja mellan tiden 16.00-16.45 eller 18.30-19.15 på Tonborgen (Omega). Det kostar inget att delta, ingen anmälan krävs och du måste inte vara med vid alla tillfällen för att kunna vara en del av evenemanget. Alla barn och ungdomar från 10 år och uppåt är välkomna att delta!

Gemensamt uppträder vi sedan på Träffen den 4 oktober tillsammans med bland annat gästartisten John Lundvik, som gjorde succé i årets Melodifestival, och kören Star Choir South Africa. Det kommer bli ett show Nyköping sent kommer att glömma, så ta chansen att vara med och skapa ett minne för livet!

”En av de mäktigaste känslorna jag upplevt i hela mitt liv”
– Måns Zelmerlöw

Har du frågor om evenemanget eller övningstillfällena, ta då kontakt med sångpedagogerna Helena Holmgren och Maria Stenberg.

Mer information kring evenemanget hittar du på nyköpingsguiden och på Star for Lifes Facebook-evenemang.

Vad är Star for Life?
Star for Life använder musiken som ett viktigt instrument för att sprida kunskap och information om hiv och aids i södra Afrika. I Sverige använder vi musiken för att informera om situationen i Sydafrika och Namibia och för att samla in pengar till våra program i mottagarländerna. Vi arbetar mycket med svenska ungdomar på grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet.

Läs mer om organisationen här.