Välkommen Thomas till din nya roll i Kulturskolans Stöd- och föräldraförening!

Under tisdagens årsmöte blev det klart! Thomas Andreasson blev ordförande i Kulturskolans Stöd- och Föräldraförening ”SToFF”. Vi är mycket glada och stolta över att Thomas, som med sin vana och erfarenhet av detta arbete, tackade JA till denna post. Thomas är på inget sätt ny i föreningen, utan har varit mycket delaktig i våra evenemang och på våra möten.

Det känns tryggt med en ordförande som har så mycket kunskap om all vår verksamhet som Thomas har, både som styrelseledamot och engagerad förälder. Men inte bara det, utan hur själva styrelsearbetet går till från andra delar i samhället där Thomas varit med.

Kulturskolan och styrelsen ser fram emot ett spännande år tillsammans med dig. Ditt första uppdrag blir att styra upp skapandet av en ny logga som fungerar för hela kulturskolan i sin nya form.

Eva Lundqvist, som lämnade över stafettpinnen till Thomas, har under sina två år bygg upp en bas för regler och rutiner som behövs i den nya tidens Kulturskola. Tanken är att föräldrar som deltar i styrelsen ska kunna ägna sig åt utveckling och konserthjälp. Att man hjälper till när man ändå är på plats och att man får lite mer information om vad som är på gång. Dessutom har föreningen hand om barnens konsertintäkter, vilket är huvudsyftet till att föreningen finns.

Vi behöver just nu föräldrar som har barn i Dans och Teater. Det finns en plats vakant för just dig. Det är viktigt att alla olika delar i kulturskolan har sin föräldrarepresentant med, eftersom föreningen vill spegla alla nya delar som tillkommit.

/Kulturskolan