SOMMARLOV! Musikskolan på Vallarna med musik och sång!

Så var det då dags igen. Skolavslutning och denna gång i strålande sol och värme. För att föreviga det hela smög jag in under trädets grenar för att få med både musik och scen i kameravinkel utan att störa showen, och vad passar bättre än lite grönska i linsen en dag som denna. Musikskolan var där och stöttade skolornas sång.

20150612_093055

Folkhavet och flaggorna, sommarvisorna och alla fina vackra barn i sina fina sommarkläder och snygga frisyrer/sjalar just här på Vallarna som är kanske den äldsta byggnaden i vår stad.  Att få vara här och fira framtiden, som bor i våra barn, och tillsammans med dem få sjunga alla dessa nya och gamla sommarvisor är en sak vi alltid kommer bära med oss varje gång vi ser och hör något som påminner om detta och vår egen skolavslutning som en gång var.

20150612_102426

Som grädde på moset fick vi en lektion i dans av självaste Tony irving och Cecilia Ehrling. Dom kan det där riktigt bra! Det blev lite vals och lite disco. Vifta rumpa och skaka kyckling, hopp och tramp. Jättekul!

Ha en fantastisk sommar nu alla fina och fantastiska skolbarn och studenter! Nu hoppas jag att det är LEK UTE som står på menyn. Boll, bad, kojor, tälta, picknick, fiska, bygga nåt, måla nåt, umgås, cykla, läsa nåt, hjälpa nån, samla nåt, äventyra, fota naturbilder, räkna fågelsorter, utforska något, skriv en berättelse, skriv en egen låt. Ja, det finns ganska mycket att göra om man vill. Så ha kul och var extra snäll mot alla du möter. Det är ju sommar!

Musikskolan