Kammarkonserten – en fantastisk kväll

Först vill vi tacka för alla fantastiska läckerheter som förhöjde fikastunden innan konsert! Det är fantastiskt att kunna starta en trevlig kväll med fikastund och lite småprat med vänner och bekanta som delar detta intresse med musik.

Kvällens konsert blev lite annorlunda än  vanligt. Vi som är vana att finna musikskolans större ensembler på scenen får vänta till nästa konsert på Tingshuset den 3 juni. Vi kommer ändå att kunna se dem både vid Voices den 29 april och musikskolans stora Vårkonsert den 27 maj. Den här kammarkonserten var det solisternas och de mindre ensemblernas tur.

Kvällen öppnades mycket starkt av Emma (trumpet) och Iris (valthorn) med ackompanjemang av Elisabeth H, sedan fick vi se det ena briljanta numret efter det andra som vi snart kommer se en liten film om här.  Vi fick lyssna till piano, gitarr, violin, dragspel, sång, cello och saxofon. Vi säger tack till Celliens och Sofia Gubaidulina, Borgis musikklasser, Alva, Lova, Ludvig, Clara, Saxofonensemblen, Oscar, Emma och Iris. En fantastisk kväll som vi gärna vill sprida vidare till er som inte ännu upptäckt musikskolans talanger. Glimtar av er alla kommer strax.