Sommar

idag var det nog den första riktiga värmen på förmiddagen. En liten uppdatering såhär på en fredag.

  • Midsommar om en vecka. Har ni planer med era anhöriga så var vänlig att meddela det så vi vet om färdtjänst eller liknande behövs beställas. Det är helt okej att komma och hälsa på eller att hämta med till ett eventuellt firande 🌸 kanske ni vill att hen ska ha en fin sommarkrans i håret eller extra fina kläder dagen till ära så är ni välkomna att lämna 🌼
  • Det börjar närma sig semestrar för oss ordinarie och kanske några nya ansikten dyker upp här under somaren. Precis som förra året så kan man fråga personalen som är i tjänst om det är något. Så ska vi se till att era anhöriga får en fin sommar
  • Med varma sommarhälsningar: personalen på 1b

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.