Hej världen!

Nu är det dags för oss på Koggen att komma igång att blogga, och visa vad vi gör i verksamheten.

Mycket har hänt, sedan vi öppnade i augusti. Vi personal har funnit oss tillrätta i huset, men det tog ett tag att hitta överallt. Hyresgäster har flyttat in, och det har även kommit hyresgäster och personal från Myntan till oss. Vi säger välkomna till er och hoppas att ni kommer att trivas här!

Nu har hösten gjort sitt intåg, men vi går fortfarande ut på promenader i området. Vi har ju så underbar miljö, med vattnet så nära. Här älskar vi att promenera.

Vi har även haft aktiviteter på avdelningarna, och vi försöker att uppmärksamma olika temadagar i almanackan. Som t ex kladdkakans dag, smörgåstårtans dag, chokladens dag m.m. Och vi firade naturligtvis all helgons dag med att tända ljus och minnas våra nära och kära som inte finns med oss längre.

Vi hoppas att ni tittar in på bloggen lite då och då för att se allt roligt vi hittar på!

/Nettan

2 reaktioner till “Hej världen!”

  1. Det verkar vara en god sammanhållning på 1B – alla pos. Glada o tillmötesgående. Bemötandet helt underbart både för boende o besökare.

  2. Så fantastiskt roligt att titta in på eran blogg. Vi får verkligen lite insikt i hur fint era hyresgäster har det! Min mor Ingrid stortrivs hos er på Koggen. Jag har vidarebefordrat adressen till Ingrids barn och barnbarn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *