Nya bänkar

Den här veckan har vi fixat nya bänkar och ved till grillplatsen på gården. Det tar mer tid och planering än vad man tror. Allt material måste införskaffas och mätas upp innan man kan sätta igång och skruva ihop det. Vi fick till och med be om hjälp att fälla ett träd.

Bänkarna fick en perfekt sitthöjd och i torsdags kunde vi inviga det hela med en brasa och en mugg popcorn. Här kommer vi kunna både äta mat, läsa en bok, sitta och prata eller leka. Vi är supernöjda!😁

HSB sponsrar med ved. Vi fick hämta stammarna från tre stora träd, tvärs över gatan. Barnen lastar kärrorna fulla och drar hem allt till förskolan. Vi fick gå flera rundor för att få med allt. Tur att fröknarna har vedklyvar hemma, så det går lätt att dela vedkubbarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.