Matsäcken

Det bästa med att gå på Mulle och Knytte är ju ändå matsäcken!

 

-Jag har macka med kalkon. Och blåbärsoppa. Vad har du?

-Det är ost på min macka. Den är fyrkantig! Jag har äppelmust i min termos.

-Det är svårt att skala min clementin, kan du hjälpa mig?

-Vi måste komma ihåg att ta med oss skräpet hem. Mulle vill inte att vi ska skräpa ner i naturen. Då blir han ledsen. Och djuren med.

 

Att bära med sin egen ryggsäck är bra träning, vi tränar på att packa i och ur den , det är också bra att ta hand om sin utrustning (med vuxens hjälp), och veta vad som ska vara med i ryggsäcken. Det är också bra att veta hur ryggsäcken ska vara ”klädd”, kanske behöver den regnskydd?

 

Hej Kollikok!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.