Om Vårdarbloggen

Vårdarbloggen (före detta träningsboendets blogg) är en blogg som bedrivs av mig, Björn-Ivan. Jag arbetar som stödassistent på Sommarvägens träningsboende, ett boende för personer med autismspektrumdiagnoser .

En del av mitt arbete handlar även om att handleda och utbilda andra arbetsgrupper inom vården i bland annat bemötande, förhållningssätt, anhörigstöd och MI. Mycket av det jag handleder om finns självklart att läsa här. Genom bloggen så tror jag att jag når ut till fler människor än de jag möter i det dagliga arbetet, och att jag kan väcka ett större intresse för vårdyrkena. Ibland förekommer även gästbloggare som tillför andra perspektiv och erfarenheter än mitt eget. Du som läser denna blogg får gärna lämna en kommentar under inläggen om vad du tänker och tycker. Det spelar ingen roll om du själv jobbar inom vården, om du är vårdtagare, om du är anhörig eller om du bara är nyfiken: Allas åsikter räknas! Du kanske själv har något ämne som du tycker att vi borde skriva om?

Om du eller din personalgrupp är intresserad av handledning eller mer fördjupad kunskap i något av de ämnen som beskrivs i bloggen, så får ni gärna kontakta mig via mail:

bjorn-ivan.sundin@nykoping.se

/Björn-Ivan