Brukarjournalen, del sex av sju: Misslyckanden

Stöd

Personalen ringde på undertecknads dörr kl 09.00 enligt genomförandeplan. Undertecknad låg dock och sov på grund av en förändrad dygnsrytm. Personalen försökte, enligt senare inkommen uppgift, att nå undertecknad under ca en timmas tid. Personalen skickade sedan ett SMS med texten Eftersom du ej öppnat dörren vid planerad insats så uteblir ditt stöd med handlingen idag. Undertecknad har noterat att det är den tredje gången på rad som insatsen uteblivit.  Undertecknad upplever att han ej förmår påverka situationen, då personalen sagt att stödet ej kan ges vid någon annan tid på dagen.  Undertecknad upplever en  känsla av misslyckande när han läst personalens SMS.

Robert Kärrman, Schizofreni

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.