Brukarjournalen, del tre av sju: Informationsanpassning

Samordning
Undertecknad har idag suttit i ett möte tillsammans med kontaktpersonalen samt handläggaren. Undertecknad beskrev sitt nuläge samt hur stödinsatserna utförs. Kontaktpersonalens och handläggarens bild överensstämde med undertecknads.  Handläggaren förde protokoll under mötet. Dock kunde undertecknad ej tillgodogöra sig protokollet, då det var skrivet med ett svårbegripligt fackspråk. Mötesprotokollet upplevdes dessutom som onödigt långt och ostrukturerat. Kontaktpersonalen har emellertid givit mig stöd med att översätta protokollet till ett mer begripligt och lättbearbetat språk.
Sara Björk, Dyslexi och ADHD

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.