Brukarjournalen, del två av sju: Flexibla krav

Stöd

Personalen skulle idag motivera och stödja undertecknad med städning av lägenhet. Undertecknad har idag varit mycket trött och ej känt sig motiverad till att städa. Lägenheten har dessutom blivit ovanligt stökig under den senaste perioden, vilket gjort att städningen upplevts som ett stort krav för mig. Personalen frångick dock den gällande genomförandeplanen och delade upp städningen mellan sig själv och undertecknad. Städningen blev således utförd på ett sätt som passade mig, även om denna metod ej beskrivits i en genomförandeplanen.

Lisa Ottosson, Aspergers syndrom

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.