Glad sommar önskar vi på Blåklinten!

Nu börjar barn och pedagoger gå på sommarlov och det här blir Blåklintens sista blogginlägg för terminen.

För en tid sedan firade vi ROSA dagen då vi uppmärksammade Diddi och avslutade vårat arbete kopplat till Babblarna. Vi dansade och sjöng, alla som ville hade rosa kläder och fick en Diddi målad i ansiktet. Vår kokerska Lena hade bakat Diddibröd och bl a kokat rosa gröt. På förmiddagen blev det också filmstund med glass, rosa förstås!


Vi önskar er alla er härlig sommar med tid för bad, lek och riktigt mycket skoj!
Ett tips från oss pedagoger är att träna lite på påklädning nu när vi förhoppningsvis inte behöver ha så mycket kläder på oss…och gärna ta chansen och gå utan blöja och träna på att sitta på pottan eller toaletten.

P.S
Undrar hur stora våra solrosor blivit när vi ses igen…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.