En händelserik vecka på valen

Vi satartar veckan med att gå ut på rättarvallen och springa bamseloppet tillsammans med Hajen och Valen. Glada och trötta barn kommer i mål och får medalj, diplom och en stor applåd.

Nästa äventyr är en utelunch. Vi packar vagnen med tallrikar, bestick och glas. Vi tar med sylt, keso, grönsaker och god pannkaka. Vi går iväg och stannar i skogskanten och äter sen går vi vidare till lekparken. Det blir en lång lekstund innan vi går tillbaka till Tessin.

Vi avslutar veckan med att gå ut på Rättarvallen och spela en fotbollsmatch på stor plan. När matchen är klar kör vi en brännbollsmatch. När vi kommer in på gården får alla blivande skolbarn en avslutningsdusch av oss pedagoger…..

2 reaktioner till “En händelserik vecka på valen”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.