Plejadernytt

Inne i vårat förråd hade vi sådan tur att vi hittade magisk lera som är jättehärlig att jobba med. Så den tog vi fram och introducerade .

Vi har även börjat göra lite upptäckter som att lyssna hur rösten låter när man har hörselkåpor på , och barnen testade även hur det låter med kåporna på samtidigt som man låter i en pappersrulle…….

Att få inspektera skrivaren och se hur papper kommer ut är ett väldigt underskattat nöje även.

På aldebaran har vi vid börjat återkoppla och startat igen med projektet långa farbrorn och lilla Anna. Barnen visar stort engagemang och nyfikenhet av bläckfisken och vatten och fiskar, likaså former och färger. Som en uppföljning av första undervisningstillfället då vi såg vad barnen intresserade sig för överraskades barnen med att bläckfisken flyttat in i ett skåp på modulen. Vi lyfte på hatten som långa farbrorn lagt dit och upptäckte att där låg bläckfiskens alla olika hattar , barnen uttryckte alla färger och med förtjusning hjälptes vi åt med att sätta upp hattarna i skåpet hos bläckfisken.

De som kände sig manade sedan ritade och klippte ut fiskar som vi tillsammans kan sätta upp sedan. Detta är jättespännande att få se vilka utmaningar både vi pedagoger och barnen kan tänkas utforska framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.