Vi på Nebulosan…..

Denna vecka har som vanligt bjudit på mycket skojigheter. Bl.a. Har vi varit mycket ute och njutit mycket i solskenet på gården. Som vanligt åker bussen förbi och tutar åt oss och vi vinkar för fulla muggar. Denna vecka har det åkt både traktorer och grävmaskiner utanför som vi kunnat studera. Så spännande.Vi har haft vår husvikarie Fia hos oss som överraskade med att ta fram gitarren . Blev en riktig musikstund med sång ,dans och mycket Pippi långstrump.

Ute passade vi på att leka måleri med vatten och målarpenslar.

Idag har vi tillverkat grön play-doo deg som vi bakat med. En mysig stund har vi haft.

Trevlig helg allihop.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.