Utekul!

Solen strålar ute, då blir vi sugna på vattenlek! Vi öser, häller och leker med båtar och hinkar tillsammans.  I vattenleken tränas både turtagning, kommunikation och samspel, samtidigt som vi har jättekul! Vi känner med våra händer och plaskar så det skvätter. Vad har barnen hittat på gården? Är det självaste ”imse vimse spindel”  som fångats in? Med hjälp av burkens förstoringsglas kan vi titta närmare på spindels utseende. Hur många ben och ögon har den?

Vi sår och vattnar i våra nya pallkragar.

Ringblommor och solrosor! Så fint det kommer att bli!

Vattnet är kallt, men skönt.

Tack för den här veckan och trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.