Var är Babblarna? Har de gömt sig?

På upptäcktsfärden idag gick Junibackens barn till änderna. När barnen för välja är det där vi hamnar. Vi satt på bänkarna i solen och njöt av vår frukt. Änderna fick äppelskrutten och fick också smaka lite banan.

Vi var hos änderna en stund men idag hade vi mycket spring i benen. Så vi gick bort till berget och klättrade lite och övade vår motorik och sprang i slänten och backarna. Ibland ramlar vi eller snubblar, men då kämpar vi oss upp igen.

Sen lekte vi kurragömma med babblarna. Vi har blivit bra på att räkna och att leta efter babblarna. De är bra på att gömma sig bakom stenar, i träd och på andra kluriga gömställen. Men vi hittar dem allihopa och ropar till kompisarna vilken babblare vi hittat.

Uppe vid berget fanns också en vattenpöl som vi plaskade i. Vattnet var kallt konstaterade barnen. Men det gjorde ingenting.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.