Lussande på Väverskan och lyxmellis

Idag har 5 av Smultronen varit till Väverskan och lussat! Vilka underbara och fantastiska barn vi har! De var självsäkra, sjöng högt och tydligt utan större hjälp av oss pedagoger som var med!

En del av barnen hade gjort teckningar till några av de boende. Vilka leenden och fina tack de fick tillbaka. Det kramades och mystes lite innan vi fick en julklapp från Väverskan! En fin röd påse med ett okänt innehåll. Vi tackade så mycket för julklappen och sedan tågade vi ut och klädde om.

Innan vi gick tillbaka till förskolan stannade vi och lekte i en lekpark som barnen önskat många gånger förr. Nu fanns tiden så vi stannade för lek en liten stund.

När vi kom tillbaka till förskolan så var vi ivriga att öppna julklappen tillsammans med våra kompisar! I påsen fanns det äpplen och clementiner! Mums!! Vi bestämde oss för att göra en fruktsallad till mellis!

Till hjälp att dela bananer kom det två tjejer. Och för att göra det ännu lyxigare tog vi fram lite glass och åt upp de sista lussekatterna från igår.

Varsågoda, här kommer det lite bilder:

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.