Vaxkritor och vattenfärg

I veckan startade vi upp ett litet miniprojekt på onsdagen och torsdagen där barnen skulle få måla en teckning i två steg. Första steget var att dem skulle få måla med kladdkritor eller vaxkritor. Då fick dem måla precis vad dem ville.

Här målar dem först med vaxkritor i olika färger. Nästa steg var att dem skulle måla över sin teckning med vattenfärg. En del var lite tveksamma till detta men vi förklarade att det som dem redan har målat på sin teckning kommer att lysa igenom vattenfärgen. Så vi började måla.

Det blev så fint! Dem färdiga teckningarna hängde vi upp på vår glasvägg, så ta gärna en titt på barnens vackra konstverk när ni hämtar/lämnar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.