Färg och form

Vi på Valarna har startat igång vårt tema Färg och form. Barnen är uppdelade i tre grupper där vi tittar närmare på färger och några geometriska former. Förra veckan fick en grupp färglägga en bild bestående av olika former som bildade en gubbe.

Bilderna hängde vi upp på fönstret.

Idag fortsatte vi med temat och resterande grupper fick titta på cirklar, trianglar och kvadrater i olika färger. Därefter fick alla välja varsin färg eller form och leta efter ett föremål som har samma färg som sin egen.

Barnen var superduktiga! Alla kommer tillbaka med ett föremål och visar stolt upp dem för sina kompisar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.