Allsång på Culturum

Idag gick Valarna till culturum för att delta i en allsång. Det bjöds på sång, dans och musik med olika instrument. De två figurerna som ledde allsången heter Lapprika och Papprika. Dem sa att idag är det internationella barndagen och att vi skulle fira den tillsammans.

Eftersom vi fick veta att det skulle vara en allsång så hade vi såklart tränat på sångerna en period innan för att kunna sjunga med. När vi kommer tillbaka till förskolan diskuterar vi allsången och barnen får säga en tanke om vad dem sett.

”Det var bra för vi sjöng så bra” sa ett barn.

”Det var roligt, min favorit var sången om herr Gurka” sa några barn.

”Bravooo” var en annan tanke av ett barn.

One thought on “Allsång på Culturum”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.