Loppor

Idag tillverkade vi loppor som vi kommer att använda i barngruppen. Den första loppan är en ”vanlig” loppa i olika färger där det finns olika uppdrag under varje flik. Vi använde den idag på samlingen innan lunchen. Barnen får säga en siffra, vi räknar tillsammans och sedan får dem välja en färg på loppans insida och följa instruktionerna.

Vi tillverkade även en sagoloppa som vi kallar den. I den loppan finns alla sagor i världen! Sagoloppan kan användas tex vid planerad läsning eller spontant i en samling. Kanske låta barnen använda loppan och träna på att själva berätta sagor och använda fantasi. Eller låta sagoloppan välja en saga till läsvilan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.