Imse vimse spindel

Förra vecka upptäckte vi en spindel på väggen, den satt ganska högt upp så det var svårt att se den riktigt. Elin bestämmer sig för att plocka ner spindeln så att vi kan ta en närmare titt på den. Barnen blir nyfikna och en del blir lite rädda men Elin försäkrar barnen att spindeln är snäll.

Vi studerar spindels långa ben, hur den kryper fram och tillbaka på pinnen, färgen, storleken och vi fick se när spindeln hängde i en tunn tråd som var osynlig. Vi sjunger imse vimse spindel och bestämmer oss för att döpa spindeln till Imse Vimse. Vi lägger ner Imse Vimse i en hink där han syns ännu tydligare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.