Dinosaurieland

Igår började vi spontant att skapa dinosaurier av toarullar. Sedan målade vi dem och satte dit ögon.

Därefter ville vi utveckla idén genom att skapa en värld för dinosaurierna att leva i. Vad behöver dinosaurierna för att kunna leva och trivas? Några förslag blev ”palmer, gräs, berg, vulkan och snällhet”.

Sedan fick barnen ge sina dinosaurier ett namn och berätta lite fakta kring den. Vi tog kort på varje dinosaurie och skrev en text och satte upp på väggen för att barnen ska kunna titta och berätta om sina djur.

Idag fortsatte vi skapa grejer till dinosaurielandet och vi kunde även börja leka med det som redan var färdigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.