Vi har rensat, städat, flyttat möbler och lärt känna varandra under stängningsdagarna

Denna hösttermin innebär en hel del nya saker, vi börjar helt att arbeta efter vår nya läroplan. Vi har påbörjat vår omorganisation genom att vi har:

Rensat, städat, flyttat på saker emellan våra hus. En man från kommunen och vår administratör har burit och kånkat på de stora, tunga möblerna som tex madrasskåp – ett stort tack till dom🤗

Många av pedagogerna har bytt avdelning, flera av oss kommer vara i andra lokaler än vad vi är vana med. Vi fick i måndags intervjua någon vi inte kände så bra innan. Flera av oss hade gemensamma intressen visade det sig, några bodde nära varandra fast de inte en aning om det!

Vi har också haft brandövning där flera av oss fick prova på att kvittera (köpa oss några minuter) för att sen titta i displayen vart det larmade. Springa till det rummet för att se om det brann, om inte så återställde vi larmet.

Nu är ni välkomna tillbaka, och för en hel del nya som börjar så är ni välkomna till Förskolan! Bilderna är från Linden och Björken. Men titta gärna in på alla avdelningar!

Vi ser fram emot att träffa er!

🌻Hälsningar från alla pedagogerna 🌻

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.