Några av Bladets barn går hem till en av våra kompisar för att leka och mata hönsen

Dom större barnen i Blommans grupp brukar gå hem till varandras hus, och den de går hem till har gjort en karta och får visa vägen dit.När vi skulle gå hem till en kompis i Bladet frågade ett av våra barn:

-Har vi karta?Nej det hade vi ju inte, så Maria tog fram sin telefon och visade att det fanns karta i den, och så gick vi iväg.En bit fram tyckte vi att vi såg någon vi kände igen – vi var nästan framme!!!-

-Välkomna sa vår kompis!

Efter en mysig förmiddag med lek inne och ute och lite fika var det dags att gå tillbaka till förskolan.  Men först fick de som ville mata hönorna med lite bröd. Tack V med familj för att vi fick komma till er – det var väldigt uppskattat av både barnen och pedagogerna som var med!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.