Äventyrsfredag!

Idag har några barn besökt Nybygget. Vi tog en promenad till gamla brandstationen i stan. Väl på plats blev vi välkomnade och tog fruktstund och fika medans vi laddade batterierna, det fanns så himla mycket att upptäcka! De små olika rummen rymmer olika material för återskapande bla finns ett rum med enbart textiler, metall och trä samt återvinningsmaterial och andra saker som privatpersoner och företag skänkt till Nybygget. Samtliga barn jublade över alla bollar som fanns. Efter att de lekt med bollarna en lång stund började de upptäcka allt annat som fanns runtomkring.  Mest fascinerande var akustiken i trapphuset där det ekade. Sedan testade barnen på om det ekade på resterande platser i byggnande.

Efter mycket skratt, spring och stoj bestämde vi oss för att ta bussen hem vilket var mycket populärt och uppskattat av alla.  Åka buss borde vi göra oftare!blogg

buss

One thought on “Äventyrsfredag!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.