Vi utvecklingspedagoger söker en ny kollega!

Till hösten behöver vi utvecklingspedagoger en ny kollega, då en av oss kommer att gå ner i tid och byta tjänst inom kommunen.

Det är en härligt utmanande och utvecklande tjänst, där du möter all personal i kommunens förskolor i ett eller annat forum. Du är bl.a. med och driver det pedagogiska utvecklingsarbetet i form av uppdrag från förskolechefer och pedagoger, planerar och genomför våra workshop dagar som är uppstarten varje höst och är med och utformar och leder det kollegiala lärandet i ett flertal nätverk.

I tjänsten ingår att utveckla och uppdatera Nybygget så att det förblir en kreativ och inspirerande mötesplats med fokus på hållbar utveckling och entreprenöriellt lärande. Då det bli ett allt större fokus på digital teknik i alla former och i kombination med analoga material och aktiviteter är det en fördel om du är nyfiken på och intresserad av att bidra till det utvecklingsarbetet.

Se Lediga jobb 

Vi ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.