Flytt till torpet

Barn och pedagoger från Kompassens förskola kom till oss och hämtade material för att inreda och skapa lärande miljöer till deras lilla torp. Vilken otrolig förmån att ha ett litet torp precis utanför förskolegården och som barnen dessutom får som sitt!

Det var 8 barn och två pedagoger hos oss och frossade i allt från gamla kastruller till byggmaterial. Det som var mest intressant var alla små, små saker som skulle få förgylla miljön i torpet. Barnen berättar att för länge sedan bodde det en mamma och hennes 7 barn i stugan. Det finns ett kök och ett litet rum, så barnen funderar på – Var sov alla barnen? Tänk så många nyfikna frågor och mycket historik och spännande berättelser som ett litet torp kan bidra med!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.