Förskolans rikskonferens

Nybygget har under oktober och november fått det ärorika uppdraget att medverka under förskolans rikskonferens, anordnad av Lärarfortbildning. Vi har besökt Umeå, Stockholm (Göteborg) och Malmö. Nästa vecka är det dags för sista konferensen och den hålls i Kalmar.

Under konferensen har flertalet verksamma inom förskolan fått tagit del av några miljöer och material från Nybygget. Dialoger kring återbruk, giftfri förskola, kreativitet, möjligheter och mycket mera har uppstått på de olika platserna. Så spännande att få prata om våra tankar och vår syn på miljö och material med andra. På det stora hela vill vi så gärna sprida tankarna kring detta och få fler att reflektera kring miljön och materialets betydelse, i relation till barnens lärande och utveckling, i relation till vårt eget förhållningssätt, i relation till hållbarhet och mycket mycket mer 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.