Kollegialt lärande!

Nu är vi på plats på Nybygget igen efter en härlig sommar och semester!

Vad har hänt sedan sist vi skrev … så mycket och här är ett axplock 🙂

Både före och efter semestrarna har vi haft inspirerande möten med andra återbrukscenter.  I juni var Guldgruvan i Töreboda http://guldgruvantoreboda.blogspot.se/ hos oss och i augusti kom Återverket i Strängnäs. http://www.strangnas.se/sv/Utbildning–barnomsorg/Forskola/kvalitet-och-utveckling-forskola/Aterverket—kreativt-atervinningscenter/

Alltid ett lyft att få diskutera och reflektera kring sin egen verksamhet med andra som har samma förhållningssätt, utmaningar och hållbarhetsdriv. Det är lärorikt och utvecklande att mötas och få nya infallsvinklar och tankar, att på samma gång ifrågasätta de förutsättningar som vi har, att se de fördelar som vi kanske har blivit hemmablinda för! Vi bugar och tackar för givande möten och önskar ett fortsatt nätverkande kring Hållbar utveckling och förhållningssätt.

Det gäller att ta till vara på alla former av kollegialt lärande och denna vecka förbereder vi oss inför förskolans workshop dagar på Träffen, v.35.  Under tre dagar kommer alla kommunens förskole pedagoger  att få ta del av microföreläsningar, verkstäder, inspirerande utställningar och mycket mer. Allt med fokus på ett lärande för Hållbar utveckling. Vi vill verkligen understryka att det är våra egna kollegor, pedagoger och kockar m.fl. inom kommunen som står för all inspiration.

Vi packar material för fullt just nu!

Håll ögonen öppna och läs vidare på vår blogg – den 29 augusti kör vi igång på Träffen!

 

Läs även om vad som händer på Instagram – https://www.instagram.com/jobbainykoping/ Där kommer Pernilla att skriva om våra spännande och innehållsrika dagar!

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.